Pàgines

18 de des. 2013

Pintar sobre paper de plata

Bé, no creiem que es pugui considerar pintar exactament, potser li podríem dir millor... escampar pintura, o... barrejar pintura, o... posar-se de pintura fins a la bandera!

La proposta era simple, paper de plata, tèmperes de colors bàsics i pinzells.



Vàrem començar posant una mica de pintura sobre el paper de plata. Cadascú va triar el color que va voler i... a escampar!

Aquesta activitat és  una de les que fa palesa la diferència d'edat de les criatures, mentre els més grans es van interessar ben aviat per la barreja de colors i els seus resultats, els més petits es van interessar en el fet d'escampar la pintura i omplir les coses de color.


Sort que les famílies que porten els infants a la Cuca ja accepten que pot passar qualsevol cosa, fins i tot que les criatures surtin pintades de vermell!

Els més petits es van cansar quan ja van haver repartit pintura per tot arreu i van deixar més espai als "grans" per barrejar, investigar i fer moooltes combinacions. Vàrem dibuixar ondes, línies, cargols, sols, cares.... Els va fer molta gràcia poder esborrar el dibuix escampant més pintura per sobre així que vàrem repetir el dibuix i l'esborrada un parell de milers de vegades (d'acord, potser no tantes). No penseu que van acabar més nets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...