Pàgines

10 de des. 2013

Joguina de la setmana.... Els bigudins!!

Hem d'admetre que a la Cuca ens passem el dia pensant què podem proposar a les criatures que els agradi i engresqui (no és cap lament perquè és divertidíssim) la setmana passada quan vàrem passar per una botiga de material de perruqueria que hi ha al Torrent de l'Olla vàrem veure uns bigudins amb petites punxetes de plàstic com si fossin velcro i se'ns va acudir que podien ser divertit per unes quantes coses. De debò que no vàrem ni aproximar-nos a l'èxit que han tingut, ara sabem que els bigudins serveixen per a moltíssimes coses:

La primera utilitat evident era posar els bigudins al cap, el que no preveiem era que no cal que sigui al propi cap, pot ser el de la primera mare que passi! Sort que les mares de les criatures que venen a la Cuca col·laboren pacientment en qualsevol investigació.



Els nens van ser poc investigadors, ho vàrem provar però no hi va haver manera, en canvi elles....

Podem certificar que es pot fer qualsevol activitat amb uns bigudins posats!

Si es poden posar al cap... també es poden enganxar a la roba, no?

Vaig cometre l'error de portar un jersei de llana, vaig acabar com un arbre de Nadal!

Però sabíeu que no s'enganxen a tots els jerseis?

Finalment, sabíeu que es pot posar un bigudí dins l'altre si encertes quin color va dins i quin fora? Dos verds no funciona!

Però si poses un bigudí verd dins d'un de blau, sí que es pot!

Al final vàrem estar una llaaarga estona enganxant, desenganxant, posant i traient. Cal dir que els que s'ho vàrem passar millor foren els de 20 mesos, els més ganàpies van plegar abans.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...