Pàgines

16 de juny 2015

Bricolatge / Bricolage

Al Marc sempre li ha encantat el bricolatge, a la mínima que pot agafa les eines i practica. Li vàrem comprar eines de joguina però no hi ha volgut jugar mai. Al final ens hem rendit.

A Marc siempre le ha gustado el bricolaje, a la mínima que puede coge las herramientas y practica. Le compramos un set de herramientas de juguete pero no ha querido jugar nunca con ellas. Al final nos hemos rendido.





Li hem fet un joc d'eines de debò per a ell. Sí, sí és un martell i és un clau de debò. Hi posa mooolta concentració, clavar un clau i que no marxi, ni es doblegui ni... és molt difícil i fins i tot, a vegades, hi ha algún "accidentillu". El temps passat a la Cuca, ens ha demostrat que si confies i expliques, els nens poden fer gairebé qualsevol cosa.

Le hemos "regalado" un set de herramientas para él. Sí, sí, es un martillo y un clavo de verdad. Se concentra muchiiiiiisimo, clavar un clavo y que no se escape, ni se doble, ni... es muy dificil, algunas veces hasta hay "accidentillos". El tiempo pasado en la Cuca nos ha demostrado que, si confias y explicas, los niños pueden hacer casi cualquier cosa.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...