Pàgines

23 d’abr. 2012

Pa de pessic

Aquest matí hem decidit que per berenar faríem pa de pessic. N'hem fet un de molt conegut: el del iogurt, crec que l'hem fet tots alguna vegada. Per si de cas no el recordeu us faig memòria: amb el pot del iogurt mesurem els següents ingredients
1 iogurt
1 oli
2 Sucre
3 Farina
3 ous grans
1 sobre de llevat
Aroma al gust. Nosaltres hi posem una cullerada de pasta de llimona. Hi ha qui fa servir iogurt amb sabor a llimona. Aquest punt és a gust de qui fa el pa de pessic.

L'avantatge d'aquest pa de pessic és que no cal tenir una gran cura de l'ordre dels ingredients ni de que quedin perfectament desfets. Aquest extrem fa perfecte aquesta recepta per fer-la amb els més petits perquè els pots donar qualsevol estri que puguin manegar per tal que barregin. Quan ja estan molt orgullosos de la seva massa només cal donar-li un toc de batedora i èxit garantit.


Ara ja només cal posar la massa al forn que haurem precalentat a 170 graus uns 40 minuts. Recordeu que cal punxar abans d'apagar el forn per veure si està cuit.


Ara és un pa de pessic que està bo però és lleig, així que hem parlat de com el decoràvem, podíem fer una mica de glaça de colors o bé posar-hi xocolata i coloraines, ha guanyat la segona opció per golejada.

Hem desfet al bany maria 3 barretes de xocolata de postres (la de Nestle), 30 grams de mantega i una mica de llet. Hem posat la xocolata per sobre, distribuint-la amb compte i després... barra lliure de decoració!


Ha quedat una mica excessiu per al meu gust, però...







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...