Pàgines

27 d’abr. 2012

Bany amb colors

Avui hem tornat a muntar gresca a l'hora del bany, una mica més discreta que la dels globus amb gel dins però no menys divertida.  Avui hem jugat a fer combinacions per aconseguir colors. La veritat és que massa massa no hem reeixit però hem rigut molt

El material que he utilitzat és molt simple: tres biberons de cuina i colorant alimentari. Mig tub de colorant dins de cada biberó i aigua calenta.


El joc d'avui consistia en barrejar en un potet blanc diferents quantitats d'aigua de cada biberó a veure quin color quedava. Primer ha calgut alguna instrucció i una mica d'ajuda...

 
 

 Però al cap d'un moment ha decidit que em prenia el biberó de la mà i que ho feia ell. -Mama, tu aguanta el pot - m'ha dit. Per descomptat he obeït.

 
 

Ha quedat un color una mica de gos com fuig, però ho ha tornat a intentar, amb la pràctica s'arriba a la perfecció.

 
 

 Cachisss gos com fuig un altre cop. Saps què? tornem-hi! Cal veure que l'aigua de la banyera ja comença a tenir, també un color un tant "cachumbo".

 
 

 Gos com fuig un altre cop!!!. I bé així hem anat repetint combinacions blau-groc-vermell, vermell-groc-blau... una llarga estona. Per ser exactes fins que s'ha acabat l'aigua. Sí, li podria haver explicat els conceptes proporció i ordre, però era tant divertit veure la concentració màxima posant el color que.... Prometo que un altre dia ho faig.

Però la cosa no ha acabat aquí, quan no hi ha hagut més color... es juga amb els pots!

 
 

 I... si hi afegim sabó?



A partir d'aquest punt ha començat la guerra diària per sortir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...