Pàgines

6 d’oct. 2015

Joc de lògica / Juego de lógica

Aquest estiu hem descobert el Castle Logix, és un joc de lògica que requereix molt poca destresa manual cosa que el fa molt ideal per aquells que fan funcionar millor el cap que les mans, L'argument és molt senzill: hi ha uns blocs de fusta de diferents mides i formes i amb ells s'han de reproduir els models que hi ha a la llibreta, evidentment la dificultat augmenta a mesura que el joc avança.

Este verano hemos descubierto el Castle Logix, es un juego de lógica que requiere muy poca destreza manual, cosa que lo hace ideal para aquellos a los que les funciona mejor la cabeza que las manos. El argumento es muy simple: hay unos bloques de madera de diferentes tamaños y formas y con ellos hay que reproducir los modelos de una libreta. Evidentemente la dificultad aumenta a medida que el juego avanza.



Al Joan li va agradar molt i el va fer en tres tardes, però per al Marc va ser una mica excessiu, podriem dir que l'edat òptima seria entre 4 i 7. El vaig trobar molt molt interessant i encara que sigui per a una persona hi poden jugar dues (ben avingudes) perfectíssimament. He d'admetre que jo també hi vaig jugar una estona!

A Joan le gustó mucho y lo hizo en tres tardes, pero para Marc fue un poco excesivo, se podria decir que la edad óptima seria entre 4 y 7 años. Considero que es un juego muy muy interesante y aunque sea para una persona pueden jugar dos perfectísimamente. Tengo que admitir que yo también jugué un rato!


Si el vols comprar...
Para comprarlo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...