Hem d'admetre que no érem conscients de la capacitat d'expansió de la farina fins que vàrem programar un dijous de farina i fesolets negres. El que preteníem era parlar de la textura de la farina, parlar dels fesolets negres i ensenyar-los per a què serveix un colador.
La cosa ha començat bé: tocar, mirar, provar...
Afegim els fesolets negres. Primer costa una mica perquè tenen una mida i un color que recorden un bitxo, cal explicar què son...
Els ensenyem com funcionen els coladors, els expliquem que poden tornar a separar els fesolets de la farina sense agafar-los un per un...
La cosa s'anima....
No explicarem quanta estona hem recollit farina i fesolets, però sens dubte ha valgut la pena!
Genial proposta. Una pregunta, les caixes son d'Ikea o d'una altre botiga?
ResponEliminaMoltes gràcies!
ResponEliminaOstres! aquestes caixes ens acompanyen des del principi, no em voldria equivocar però crec recordar que són del Carrefour.