Pàgines

18 de maig 2012

Pastetes!!

La proposta d'aquesta tarda no era per fer pastetes sinó per jugar a cuinetes, però no sempre surt tot com es planeja.

A la taula han trobat bols i plats amb pasta de farina, cap tenia la mateixa densitat. Alguns estaven tenyits, altres congelats, altres els he barrejat amb molta sal amb la qual cosa no s'han gelat però estaven molt freds i finalment dos plats amb les restes de les boletes d'hidrogel.

També hi havia una caixa amb estris de cuina i "contenidors"



Han començat mirant, tocant....

Primer han dit que ens farien el berenar a les mares, però ha durat poc, i han decidit que fer pastetes era mooolt més divertit.



I està clar que si deixes bols de pasta de farina a l'abast de dos nens amb llibertat per embrutar, el resultat garantit és un gran merder. Quan hem vist cap on derivava el berenar ens hem refugiat a l'altra banda dels vidres i els hem deixat embrutar a plaer, s'ho han passat pipa!!




Han rebut fins i tot les finestres!


Quan hem considerat que ja era perillós córrer per la terrassa (un parell de patinades ens han convençut) hem declarat acabat el joc.

Han estat jugant dins de casa mentre passàvem la mànega a pressió i... hem acabat la tarda enganxant formes als vidres.




2 comentaris:

  1. Hola!! Enhorabona, tens un bloc ple d'idees genials!!! Un dubte, quin material es aquest de ses formes que enganxa als vidres??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Cris, el que veus son formes de goma EVA. Pots trobar EVA fàcilment a moltes papereries i també es troben amb facilitat formes ja tallades a les botigues tipus "tot a 1€"

      Per fer que s'enganxi al vidre només has de mullar l'EVA.

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...